Ambilan 10,000 Kekosongan Pemandu UBER | Gaji RM2,000 / Minggu

Ambilan 10,000 Kekosongan Pemandu UBER | Gaji RM2,000 / Minggu"Alhamdulillah, minggu pertama saya menjadi pemandu UBER dah dapat menjana sebanyak RM3,423 secara bersih" - Alfian Ishak (Alor Setar)

"Bila tiba hari cuti, saya akan mengisi masa lapang dengan menjana pendapatan sampingan melalui UBER. Hari cuti ramai orang keluar, banyak juga duit yang masuk" 
- Mohamad Farhan (Ipoh)

Antara Yang Perlu Dilakukan :
1. Untuk Memohon, Klik Sini (Atau Gambar di Atas)

2. Isi Maklumat Kenderaan anda

3. Muatnaik Dokumen Diperlukan ke laman web

4. Tunggu Pengesahan dan Kelulusan dari Uber dalam 48 jam

5. Mula Memandu

Mengenali UBER :

Uber merupakan perusahaan baru dan perusahaan jaringan penghantaran yang berasal dari San Francisco, California, yang telah menciptakan aplikasi penyedia servis penghantaran yang menghubungkan penumpang dengan pemandu kendaraan sewaan dalam servis penghantaran tumpangan. Perusahaan ini bergerak dengan mengatur layanan jemputan di palbagai lokasi di seluruh dunia. Kereta UBER dapat dipesan dengan mengirim pesanan berbentuk teks atau menggunakan aplikasi bergerak yang khusus.
Jawatan Kosong Uber Malaysia tahun 2017 :

Tawaran adalah dipelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon serta mengisi jawatan kosong di Uber Malaysia sebagaimana yang dinyatakan seperti berikut :

1. Pemandu Uber Malaysia / Uber Driver

Lokasi : Seluruh Negara


Tarikh Tutup : Terbuka Sepanjang Tahun

1 comment... add one now