[Terkini] Jawatan Kosong 7Eleven Seluruh Negara

[Terkini] Jawatan Kosong 7Eleven Seluruh Negara ok? ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong 7Eleven Malaysia telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.


===

Lihat Juga : Permohonan Terbuka Jabatan Bomba dan Penyelamat Ambilan 2017/18
Lihat Juga : 533 Jawatan Technician Seluruh Negara

===

Maklumat Kekosongan Jawatan 7Eleven Seluruh Negara

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong 7Eleven ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Maukerja (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di 7Eleven.
Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)


3. Pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

==========


Gaji : RM1,200 - RM3,450

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Terbuka Sepanjang Tahun

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di 7Eleven

Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.


=====

Mengenai 7Eleven :

7-Eleven merupakan sebuah francaisor, pelesen, serta pengendali rangkaian kedai serbaneka antarabangsa, sejak Mac tahun 2007, menjadi rangkaian kedai terbesar dalam segala kategori setelah mengatasi McDonald's dengan 1,000 cawangannya. Kedai-kedainya terdapat di 18 buah negara, dengan pasaran-pasaran terbesar di Jepun, Amerika Syarikat, Taiwan serta Thailand.

=====

Lihat Juga : 508 Jawatan Pemandu/Penunggang Penghantaran Seluruh Negara
0 comment... add one now