[Terkini] Jawatan Kosong Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL)

[Terkini] Jawatan Kosong Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) ok? Permohonan kekosongan Jawatan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.


===

Lihat Juga : Jawatan Kosong ArusJaya Oil & Gas
Lihat Juga : Jawatan Kosong Kementerian Pembangunan Sumber Manusia
Lihat Juga : 1,654 Jawatan Kosong Negeri Johor


===

Maklumat Kekosongan Jawatan di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL)

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL).
Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.


==========


Gaji : Gaji RM1,353 - RM9,587

Lokasi : Kuala Lumpur

Tarikh Tutup : 24 Mei 2017

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di DBKL

Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.


=====

Mengenai DBKL :

Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) merupakan satu-satunya pihak berkuasa tempatan di Negara Malaysia yang mentadbir kawasan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Agensi ini adalah di bawah Kementerian Wilayah Persekutuan Malaysia. DBKL bertanggungjawab dalam kesihatan dan sanitasi awam pengurusan serta pembuangan sampah, perancangan bandar, perlindungan bahkan kawalan alam sekitar, pembangunan ekonomi dan sosial dan juga penyelenggaraan umum bagi infrastruktur kawasan bandar. Kuasa eksekutif datangnya dari datuk bandar didalam dewan bandaraya, yakni ia dilantik setiap tiga tahun oleh Kementerian Wilayah Persekutuan Malaysia sejak pilihan raya perbandaran digantung pada tahun 1970.


=====


0 comment... add one now