[Terkini] Jawatan Kosong Angkatan Koperasi Kebangsaan (ANGKASA)

[Terkini] Jawatan Kosong Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) ok? Permohonan kekosongan jawatan di ANGKASA telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

===

Lihat Juga : Jawatan Kosong Global Talent Resources
Lihat Juga : Jawatan Kosong Suruhanjaya Persaingan Malaysia (MyCC)
Lihat Juga : 6,908 Kekosongan Jawatan di Seluruh Negeri Selangor

===


Maklumat Kekosongan Jawatan di ANGKASA

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong ANGKASA ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Jobstreet (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di ANGKASA.Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.


==========

Gaji : RM3,845 - RM9,884

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Terbuka Sepanjang Tahun

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan di ANGKASA


Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.


===

Mengenai Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) :

Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad atau singkatannya 'ANGKASA' adalah merupakan koperasi puncak yang menaungi segala jenis koperasi asas, menengah serta atasan di seluruh Malaysia. ANGKASA telah diiktiraf oleh Kerajaan sebagai badan yang mewakili bahagian Pergerakan Koperasi Malaysia pada peringkat kebangsaan bahkan antarabangsa.

Ibu Pejabat ANGKASA berpusat di Petaling Jaya, Selangor dan mempunyai cawangan di setiap negeri-negeri di Malaysia.
ANGKASA diasaskan oleh Gerakan Koperasi di negara ini melalui Kongres Koperasi Pertama pada tahun 1966 dan Kongres Koperasi Kedua pada tahun 1971. ANGKASA ditubuh dan didaftarkan secara rasminya pada 12 Mei tahun 1971. ANGKASA ditadbir mengikut cara koperasi akan tetapi tidak bergiat dalam kegiatan perniagaan seperti koperasi-koperasi yang lain. Sebagai koperasi puncak, ANGKASA memperjuangkan cita-cita serta hak kepentingan Gerakan Koperasi di negara ini.0 comment... add one now