[Terkini] Jawatan Kosong di Bank Negara Malaysia (BNM)

[Terkini] Jawatan Kosong Bank Negara Malaysia (BNM) ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong Bank Negara Malaysia (BNM) telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

===

Lihat Juga : Permohonan Terbuka Jabatan Bomba dan Penyelamat Ambilan 2017/18
Lihat Juga : Jawatan Kosong 7Eleven Seluruh Negara

===

Maklumat Kekosongan Jawatan Bank Negara Malaysia

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Bank Negara Malaysia (BNM) ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Jobstreet (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Bank Negara Malaysia (BNM).
Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)


3. Pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

==========

Gaji : RM3,080 - RM10,277

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 17 Jun 2017

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di BNM

=====


Mengenai Bank Negara Malaysia (BNM) :

Bank Negara Malaysia atau singkatannya BNM merupakan pusat bank di Malaysia. Ibu pejabatnya terletak di Kuala Lumpur, ibu kota Malaysia, ia ditubuhkan pada 26 Januari 1959 (sebagai bank pusat (Central Bank of Malaya) atau (Bank Negara Tanah Melayu) untuk mengeluarkan segala mata wang, sebagai jurubank dan penasihat rasmi untuk Kerajaan serta mengawal kedudukan kredit negara.
Bank Negara Malaysia ditubuhkan untuk mengawal ekonomi Malaysia dengan selamat dan berkesan. Matlamatnya yang lebih luas adalah mempromosikan kadar pertumbuhan ekonomi di Malaysia, tahap pekerjaan yang tinggi dan efisien, memelihara kestabilan naik turun harga dan satu keseimbangan munasabah dalam kedudukan nilai pembayaran antarabangsa negara, membasmi kemiskinan bahkan penyusunan semula masyarakat.

Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.0 comment... add one now