[Terkini] Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN)

[Terkini] Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) ok? Permohonan kekosongan jawatan di Bank Simpanan Nasional (BSN) telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

===

Lihat Juga : Jawatan Kosong Global Talent Resources
Lihat Juga : 508 Jawatan Food Delivery Seluruh Negara
Lihat Juga : 6,908 Kekosongan Jawatan di Seluruh Negeri Selangor

===


Maklumat Kekosongan Jawatan di Bank Simpanan Nasional (BSN)

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Jobstreet (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Bank Simpanan Nasional (BSN).Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.


==========

Gaji : Gaji RM1,355 - RM11,588

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 25 Jun 2017

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan di BSN


Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.


===

Mengenai Bank Simpanan Nasional (BSN) :

Bank Simpanan Nasional Malaysia ditubuhkan pada 1 Disember tahun 1974, di bawah Akta Parlimen 146 – Undang-Undang Malaysia tahun 1974.

Ia dilancarkan secara rasminya pada 5 Disember tahun 1974 oleh Allahyarham Tun Abdul Razak, Perdana Menteri Malaysia yang ke-2.
Dengan pelancaran BSN, semua tugas serta tanggungjawab di bawah Akta Bank Simpanan Pejabat POS akan di ambil alih oleh Bank Simpanan Nasional (BSN). Bank Simpanan Nasional adalah sebuah Badan Berkanun di bawah Kementerian Kewangan.

0 comment... add one now