[Terkini] Jawatan Kosong ExxonMobil Malaysia

[Terkini] Jawatan Kosong ExxonMobil Malaysia ok? Permohonan kekosongan Jawatan ExxonMobil Malaysia telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.


===

Lihat Juga : Jawatan Kosong ArusJaya Oil & Gas
Lihat Juga : Jawatan Kosong Kementerian Pembangunan Sumber Manusia
Lihat Juga : 1,654 Jawatan Kosong Negeri Johor


===

Maklumat Kekosongan Jawatan di ExxonMobil Malaysia

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong ExxonMobil Malaysia ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi ExxonMobil Malaysia (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di ExxonMobil Malaysia.
Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.

=====
=====


Gaji : Gaji RM2,218 - RM11,610

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Terbuka Sepanjang Tahun

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di ExxonMobil


Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.


=====

Mengenai ExxonMobil Malaysia :

ExxonMobil Exploration and Production Malaysia Inc. atau singkatannya (EMEPMI) merupakan sebuah syarikat carigali serta pengeluaran yang beroperasi di Malaysia. Sebelum menggunakan nama EMEPMI, syarikat Exxon di Malaysia didaftarkan atas nama "Esso Exploration Inc." (lebih dikenali sebagai Esso). 

Pada 1965, Esso Exploration Inc dianugerahkan konsesi carigali minyak pertamanya serta menemui minyak di luar pantai Sabah pada 1971 dan Terengganu pada 1973. Pada tahun 1976, Esso telah menandatangani Kontrak Perkongsian Pengeluaran (PSC) bersama PETRONAS. Operasi syarikat EMEPMI kini dilakukan dari Menara ExxonMobil di kawasan KLCC berhadapan Traders Hotel.


===


1 comment... add one now

bairamjahmille bairamjahmille 9 November 2022 at 05:37
Babylon Jackpots is all the enjoyable of Cashman Bingo, Egyptian type. Give the well-known Big Wheel a spin for credits or jackpots, including the chance for the Grand Jackpot. When you land a bingo image, it's moved to the basic bingo card and held till minimal of|no much less than} one line is hit. And when you 토토사이트 hit 3 or more Free Game symbols, it triggers Free Games with wild multipliers. Enjoy the Pharaohs on this thrilling, basic bingo experience.