Terkini! 1654 Kekosongan Jawatan di Johor!

Terkini! 1654 Kekosongan Jawatan di Johor! ok? Permohonan Kekosongan Jawatan di Negeri Johor telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

Lihat Juga : 326 Kekosongan Jawatan Negeri Sembilan Tahun 2017!

Jawatan Kosong di Negeri Johor tahun 2017 :

Tawaran ini adalah dipelawa kepada mana-mana Warganegara Malaysia yang berkelayakan serta berkemahiran untuk memohon dan mengisi kekosongan jawatan di seluruh Negeri Johor :

1. 1654 Kekosongan - Pelbagai Jawatan


PERMOHONAN


Pemohon wajiblah melalui laman 'Maukerja' melalui pautan yang disertakan di bawah. Bagi permohonan kali yang pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat sebarang pengisian maklumat peribadi yang diperlukan oleh sistem.
Pemohon turut disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat dari masa ke semasa yang diperlukan di dalam sistem ini. Konklusinya, calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil bagi sesi temuduga.

Lokasi : JOHOR

Tarikh Tutup : TERBUKA SEPANJANG TAHUN
Maklumat Kekosongan Jawatan di Seluruh Negeri Johor

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Seluruh Negeri Johor.

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan


1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.

==========


Gaji : Gaji RM1,550 - RM15,820

Tarikh Tutup : TERBUKA SEPANJANG TAHUN


Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan 1654 Jawatan Kosong di Johor

Sila share di facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat manfaatnya. Terima kasih dan selamat mencuba.0 comment... add one now