[Terkini] Jawatan Kosong PERODUA Malaysia

[Terkini] Jawatan Kosong PERODUA Malaysia ok? Permohonan kekosongan Jawatan PERODUA Malaysia telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

===

Lihat Juga : Jawatan Kosong ArusJaya Oil & Gas
Lihat Juga : Jawatan Kosong Kementerian Pembangunan Sumber Manusia
Lihat Juga : 1,654 Jawatan Kosong Negeri Johor


===

Maklumat Kekosongan Jawatan di PERODUA Malaysia

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong PERODUA Malaysia ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi PERODUA Malaysia (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di PERODUA Malaysia.
Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.

=====
=====


Gaji : Gaji RM1,300 - RM9,407

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Tidak Dinyatakan

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di PERODUA

Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.


=====


Mengenai PERODUA Malaysia :

Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd ataupun lebih terkenal dengan nama PERODUA Malaysia (dimodelkan sebagai PERODUA) adalah syarikat pengeluar automotif Negara Malaysia yang ke-2 selepas PROTON. Ditubuhkan pada tahun 1993, kilangnya berpusat di tapak seluas 80 hkt di Sungai Choh, Serendah, Selangor. Kenderaan pertama PERODUA, Perodua Kancil telah dilancarkan pada Ogos tahun 1994. ‘M2’ merujuk kepada salah satu nama kod yang digunakan dimanamana projek bagi mewujudkan Perodua yang masih dirahsiakan.Fakta Menarik :

Perodua telah menjual lebih 189k kenderaan pada tahun 2012, yakni merupakan rekod jualan paling tinggi. Bahagian pasaran PERODUA dianggarkan di Malaysia adalah 30.2 peratus. Ia merancang untuk membina kilang kereta kedua dari $ 770,000,000 pelaburan yang dirancang pada tahun-tahun mendatang.


=====0 comment... add one now