[Terkini] 467 Jawatan Kosong Pizza Hut Seluruh Negara!

[Terkini] 467 Jawatan Kosong Pizza Hut Seluruh Negara! ok? Permohonan kekosongan Jawatan Pizza Hut Malaysia telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.


===

Lihat Juga : Jawatan Kosong ArusJaya Oil & Gas
Lihat Juga : Jawatan Kosong Kementerian Pembangunan Sumber Manusia
Lihat Juga : 1,654 Jawatan Kosong Negeri Johor

===

Maklumat Kekosongan Jawatan di Pizza Hut Malaysia

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Pizza Hut Malaysia ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Pizza Hut Malaysia (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Pizza Hut Malaysia.
Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.


==========


Gaji : Gaji RM1,400 - RM3,500

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Terbuka Sepanjang Tahun

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di Pizza Hut

Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.


=====

Mengenai Pizza Hut Malaysia :

Pizza Hut adalah
 sebuah rangkaian restoran dan francais makanan antarabangsa yang berasal dari Dallas, Texas dan mengkhususkan dalam piza gaya Amerika Syarikat. Ia adalah rangkaian restoran piza terbesar di dunia, dengan hampir 12,000 buah restoran, unit penghantaran-ambil serta keluar, bahkan gerai di lebih daripada 88 buah negara.
===


0 comment... add one now