Terkini! Jawatan Kosong POS Aviation Sdn. Bhd.

Terkini! Jawatan Kosong POS Aviation Sdn. Bhd. ok? Permohonan kekosongan Jawatan POS Aviation Sdn. Bhd. telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

Maklumat Kekosongan Jawatan di POS Malaysia (Aviation)

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong POS Malaysia (Aviation) ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi POS Malaysia (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian POS Malaysia).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di POS Malaysia (Aviation).Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :


1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.

==========Gaji : Gaji RM1,500 - RM5,249

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 20 Mei 2017

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di POS Aviation

Sila share di facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat manfaatnya. Terima kasih dan selamat mencuba.


=====

Mengenai POS Malaysia :


Pos Malaysia adalah pembekal eksklusif bagi perkhidmatan penghantaran di Malaysia. Syarikat ini telah dikorporatkan daripada Jabatan Perkhidmatan Pos Malaysia milik kerajaan pada tahun 1990.Pada tarikh 4 Mei 2010, Timbalan Menteri Kewangan Datuk Dr Awang Adek Hussin menyatakan kepada Dewan Negara, bahawa Pos Malaysia rugi RM227 juta ekoran pelaburan dalam syarikat penyedia perkhidmatan kargo udara, iaitu Transmile Group Berhad. Ekoran daripada itu, Senator Datuk Musa Sheikh Fadzir mahu sistem merit menggantikan 'merit sahabat' dalam perlantikan CEO.

0 comment... add one now