[TERKINI] Jawatan Kosong PUSPAKOM Sdn Bhd

[TERKINI] Jawatan Kosong PUSPAKOM Sdn Bhd ok? Permohonan kekosongan Jawatan PUSPAKOM Sdn Bhd telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.


===


Lihat Juga : Jawatan Kosong Kementerian Pembangunan Sumber Manusia
===

Maklumat Kekosongan Jawatan di PUSPAKOM Sdn Bhd

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong PUSPAKOM Sdn Bhd ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi PUSPAKOM Sdn Bhd (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di PUSPAKOM Sdn Bhd.
Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.

==========Gaji : Gaji RM2,200 - RM3,700

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 21 Julai 2017

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : recruitment.puspakom@gmail.com

Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.

=====

Mengenai PUSPAKOM : 

Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer atau singkatannya (PUSPAKOM) ialah syarikat jenis pemeriksaan kenderaan berkomputer yang telah ditubuhkan pada tahun 1994, Puspakom di bawah naungan ( DRB-HICOM ), Syarikat Persendirian perkhidmatan Puspakom dibawah kepada Kumpulan DRB-HICOM agar perkhidmatannya lebih menarik serta berdaya saing. DRB-HICOM merupakan syarikat yang tersenarai di bursa saham.Antara tujuan utama penubuhannya ialah memeriksa kenderaan lama dan baru, kereta import yang memenuhi piawai keselamatan yang ditetapkan. Pemilik kenderaan bakal dikenakan caj tertentu dengan kadar yang bersesuaian.

Pengarah Urusan Kumpulan DRB-Hicom ialah Datuk Seri Mohd Khamil Jamil menyatakan bahawa Puspakom mempunyai 50 cawangan tetap serta 21 cawangan berjadual di seluruh negara. Pemilik kenderaan lama haruslah ke Puspakom bagi membuat pemeriksaan berkala serta memastikan kenderaan mereka benar-benar selamat untuk digunakan.

===


0 comment... add one now