[Terkini] Jawatan Kosong Sarawak Energy!

[Terkini] Jawatan Kosong Sarawak Energy! ok? Permohonan kekosongan Jawatan di Sarawak Energy telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

===


Lihat Juga : Jawatan Kosong ArusJaya Oil & Gas
Lihat Juga : Jawatan Kosong PERODUA Malaysia
Lihat Juga : 533 Jawatan Technician Seluruh Negara


===

Maklumat Kekosongan Jawatan Sarawak Energy

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Sarawak Energy ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Sarawak Energy (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Sarawak Energy.
Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.


==========


Gaji : Gaji RM1,250 - RM14,588

Lokasi : Sarawak Energy, Negeri Sarawak

Tarikh Tutup : 23 Mei 2017

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di Sarawak Energy

Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.


=====

Mengenai Sarawak Energy :

Sarawak Energy Berhad (SEB) bertanggungjawab dalam penjanaan, penghantaran dan pengagihan eletrik untuk negeri Sarawak di Malaysia. Badan tersebut secara keseluruhannya dimiliki oleh Kerajaan Negeri Sarawak. 
Sehingga Mei 2016, Sarawak Energy memiliki sekitar 600,000 pelanggan di seluruh kawasan pengagihannya.


0 comment... add one now