[Terkini] Jawatan Kosong SIRIM Malaysia

[Terkini] Jawatan Kosong SIRIM Malaysia ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong di SIRIM Malaysia telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.


===


Lihat Juga : Jawatan Kosong ArusJaya Oil & Gas
Lihat Juga : 508 Jawatan Food Delivery Seluruh Negara!
Lihat Juga : 533 Jawatan Technician Seluruh Negara


===

Maklumat Kekosongan Jawatan SIRIM

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong SIRIM Malaysia ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi SIRIM Online Recruitment (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di SIRIM Malaysia.
Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.


==========

Gaji : Gaji RM1,300 - RM5,323

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 24 Mei 2017

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di SIRIM

Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.


=====

Mengenai SIRIM :

Institut Piawaian dan Penyelidikan Perindustrian Malaysia atau lebih dikenali sebaai SIRIM Berhad (Standard & Industrial Research Institute of Malaysia) merupakan sebuah syarikat milik penuh kerajaan Negara Malaysia.SIRIM ditubuhkan menjadi sebuah agensi di bawah bidang tadbir Kementerian Sains, Teknologi dan Alam Sekitar pada 1975 di bawah Akta SIRIM (Incorporation) 157. Badan ini memainkan tanggungjawab bagi melaksanakan penyelidikan serta pembangunan (R & D) dalam pelbagai disiplin terutamanya teknologi di Malaysia.

0 comment... add one now