[Terkini] Jawatan Kosong Telekom Malaysia Mei-Jun 2017

[Terkini] Jawatan Kosong Telekom Malaysia Terbaru ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong di Telekom Malaysia (TM) telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

===


Lihat Juga : Jawatan Kosong ArusJaya Oil & Gas
Lihat Juga : 508 Jawatan Food Delivery Seluruh Negara!
Lihat Juga : 533 Jawatan Technician Seluruh Negara


===

Maklumat Kekosongan Jawatan Telekom Malaysia (TM)

Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Telekom Malaysia ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi TM Career (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Telekom Malaysia.Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.


==========


Gaji : Gaji RM1,723 - RM8,216

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 31 Mei 2017

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di TELEKOM

Sila share dekat facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat lebih manfaatnya. Terima kasih dan semoga berjaya ya.


=====

Mengenai Telekom Malaysia :

Telekom Malaysia Berhad (TM) adalah syarikat telekomunikasi yang terbesar di Malaysia bahkan ke-3 terbesar di dunia. TM memegang hak monopoli secara menyeluruh dalam penyediaan rangkaian telefon talian darat dan mempunyai pegangan yang jitu dalam pasaran alat komunikasi telefon mudah alih setelah mengambil alih syarikat Celcom Berhad dan menggabungkannya bersama perkhidmatan mudah alih sendiri, iaitu TMTouch.
Terima kasih kerana merujuk Telekom Malaysia sebagai pilihan untuk kerjaya anda. Seperti yang semua maklum, pihak Telekom Malaysia akan menjawab permohonan anda setelah penelitian dilakukan dalam waktu tertentu. Anda hendaklah semak tarikh tutup tawaran dan syarat permohonan sebelum mengisi borang.


Lihat Juga : Permohonan Terbuka Polis DiRaja Malaysia (PDRM) Ambilan 2017/18


0 comment... add one now