Jawatan Kosong Telekom Malaysia (TM)

Jawatan Kosong Telekom Malaysia (TM) ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong di Telekom Malaysia (TM) telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

Mengenai Telekom Malaysia :

Telekom Malaysia Berhad (TM) adalah syarikat telekomunikasi yang terbesar di Malaysia bahkan ke-3 terbesar di dunia. TM memegang hak monopoli secara menyeluruh dalam penyediaan rangkaian telefon talian darat dan mempunyai pegangan yang jitu dalam pasaran alat komunikasi telefon mudah alih setelah mengambil alih syarikat Celcom Berhad dan menggabungkannya bersama perkhidmatan mudah alih sendiri, iaitu TMTouch.
Terima kasih kerana merujuk Telekom Malaysia sebagai pilihan untuk kerjaya anda. Seperti yang semua maklum, pihak Telekom Malaysia akan menjawab permohonan anda setelah penelitian dilakukan dalam waktu tertentu. Anda hendaklah semak tarikh tutup tawaran dan syarat permohonan sebelum mengisi borang.

Maklumat Kekosongan Jawatan di Telekom Malaysia (TM)

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Telekom Malaysia (TM).

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan


1. Calon yang berminat, hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat untuk permohonan jawatan kosong ini haruslah dirujuk di laman web rasmi (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Pilih jawatan yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link permohonan dibawah.

==========


Gaji : Gaji RM1,723 - RM8,216

Tarikh Tutup : 31 Mei 2017


Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)


Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di Telekom Malaysia

Sila share di facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat manfaatnya. Terima kasih dan selamat mencuba.0 comment... add one now