Terkini! Jawatan Kosong POS Malaysia

Terkini! Jawatan Kosong POS Malaysia ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong di POS Malaysia telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

Mengenai POS Malaysia :


Pos Malaysia adalah pembekal eksklusif bagi perkhidmatan penghantaran di Malaysia. Syarikat ini telah dikorporatkan daripada Jabatan Perkhidmatan Pos Malaysia milik kerajaan pada tahun 1990.


Pada tarikh 4 Mei 2010, Timbalan Menteri Kewangan Datuk Dr Awang Adek Hussin menyatakan kepada Dewan Negara, bahawa Pos Malaysia rugi RM227 juta ekoran pelaburan dalam syarikat penyedia perkhidmatan kargo udara, iaitu Transmile Group Berhad. Ekoran daripada itu, Senator Datuk Musa Sheikh Fadzir mahu sistem merit menggantikan 'merit sahabat' dalam perlantikan CEO.
Maklumat Kekosongan Jawatan di POS Malaysia

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di 
POS Malaysia.

Gaji : RM1,300 - RM2,735

Tarikh Tutup : 3 Jun 2017

Cara Untuk Memohon : (Permohonan Di Bawah)

Borang Permohonan : Permohonan Jawatan di POS Malaysia


Sila share di facebook , twitter dan whatsapp supaya semua orang akan mendapat manfaatnya. Terima kasih dan selamat mencuba.

0 comment... add one now