[Terkini] Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN)

[Terkini] Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN)=============

Gaji : RM2,236 - RM7,542

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Tidak Dinyatakan


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

Borang Permohonan : Jawatan Kosong SPAN

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

=============
=============


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Jobstreet (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini 
Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN).

=============

Mengenai Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) :

Dalam sebuah sidang khas Parlimen pada pertengahan tahun 2005, Parlimen Malaysia telah meluluskan pindaan baru bagi Jadual Kesembilan Perlembagaan Persekutuan yang telah memindahkan perkara-perkara berkaitan bekalan dan perkhidmatan air dari Senarai Negeri kepada Senarai Bersama (kecuali negeri Sabah dan Sarawak). Pindaan telah diwartakan pada 10 Februari tahun 2005 dan berkuatkuasa pada 21 Mac 2005.
Dengan pindaan baru itu, Kerajaan Persekutuan akan mengawal tadbir industri perkhidmatan air dari segi urusan pelesenan dan kawal selia operator perkhidmatan. Kerajaan Negeri mengekalkan kuasanya terhadap sumberan air, kawasan tadahan air dan bahagian lembangan sungai.

Lihat Juga : Ribuan Jawatan Kosong Kerani Mengikut Negeri!


0 comment... add one now