[Terkini] Jawatan Kosong AirAsia Berhad Seluruh Negara

[Terkini] Jawatan Kosong AirAsia Berhad Seluruh Negara ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong AirAsia Berhad telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di AirAsia Berhad=============

Gaji : RM1,211 - RM10,320

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Terbuka Sepanjang Tahun


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

Borang Permohonan : Jawatan Kosong AirAsia Berhad

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

=============
=============


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong AirAsia Berhad ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Jobstreet (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini 
AirAsia Berhad.

=============

Mengenai Air Asia :

AirAsia merupakan syarikat penerbangan tambang murah yang berpengkalan di Malaysia. AirAsia juga merupakan syarikat penerbangan tambang murah yang pertama di Asia. Kumpulan AirAsia (AirAsia Group) beroperasi dalam usaha penerbangan antarabangsa dan tempatan ke lebih 400 destinasi serta merentasi 25 negara.Hab utama Air Asia ialah Low-Cost Carrier Terminal (LCCT) di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA2). Syarikat penerbangan gabungannya adalah Thai AirAsia, AirAsia Philippines serta AirAsia Japan mempunyai hab masing-masing yakni di Lapangan Terbang Suvarnabhumi, Lapangan Terbang Antarabangsa Clark dan juga Lapangan Terbang Antarabangsa Narita. Pejabat berdaftar AirAsia di Malaysia terletak di Petaling Jaya, Selangor manakala ibu pejabatnya di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

Lihat Juga : 508 Jawatan Pemandu/Penunggang Penghantaran Seluruh Negara


0 comment... add one now