[Terkini] Jawatan Kosong Astro Mengikut Negeri - Pelbagai Kekosongan

[Terkini] Jawatan Kosong Astro Mengikut Negeri - Pelbagai Kekosongan ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong Astro telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di Astro Malaysia=============

Gaji : RM2,150 - RM9,736

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Terbuka Sepanjang Tahun


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

1) Eksekutif Pemasaran - Klik Sini

2) Promoter Jualan - Klik Sini

3) Penasihat Jualan - Klik Sini

4) Agen Pemasaran Komersil - Klik Sini

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

=============
=============


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Astro Malaysia Berhad ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Maukerja (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini 
Astro Malaysia.

=============

Mengenai Astro Malaysia :

Astro (All-Asia Satellite Television and Radio Operator) (ASTRO) asalah penyedia kepada perkhidmatan televisyen bersatelit serta radio berbayar pertama seumpamanya di Malaysia, akan tetapi telah berkembang ke negara Brunei serta Indonesia. Perkhidmatan Astro dijalankan di bawah bidang kelolaan All Asia Broadcast Centre (ABC) yang berpusat di Bukit Jalil, Kuala Lumpur
Hak sepenuhnya Astro dimiliki oleh MEASAT Broadcast Network Systems, yakni di bawah syarikat Astro Malaysia Holdings Bhd. Perkhidmatan saluran penyiaran Astro kini tidak hanya terhad kepada satelit berbayar, namun juga menerusi IPTV (Astro IPTV) serta penyiaran satelit percuma (NJOI).

Astro meraikan ulang tahunnya ke-21 pada 1 Jun 2017.

Lihat Juga : 508 Jawatan Pemandu/Penunggang Penghantaran Seluruh Negara


0 comment... add one now