[Terbaru] Jawatan Kosong CIMB Bank Berhad

[Terbaru] Jawatan Kosong CIMB Bank Berhad ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong CIMB Bank Berhad telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di CIMB Bank Berhad=============

Gaji : RM3,000 - RM15,000

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 24 Jun 2017


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

1) Ahli Jualan dan Pemasaran - Klik Sini
2) Pembantu Konsultan Kewangan - Klik Sini
3) Konsultan / Penasihat Kewangan - Klik Sini
4) Pembantu Penasihat Bank - Klik Sini
5) Unit Konsultan - Klik Sini
6) Konsultan Kewangan - Klik Sini

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

=============
=============


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong CIMB Bank Berhad ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Maukerja (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini 
CIMB Bank Berhad.

=============

Mengenai CIMB Bank :

Kumpulan CIMB adalah pembekal perkhidmatan kewangan yang ke-2 terbesar di Malaysia yang telah disenaraikan dalam Bursa Malaysia menerusi Bumiputra-Commerce Holdings Berhad (BCHB). Pada tahun 2004, CIMB telah memulakan proses membina sebuah bank sejagat yang kuat serta berdaya saing dengan ditunjangi Commerce International Merchant Bankers (CIMB), yakni bank pelaburan yang terbesar di kawasannya. Bank CIMB juga merupakan hasil gabungan Bank Bumiputra-Commerce dan Southern Bank dengan CIMB, bank pelaburan paling banyak anugerahnya di Malaysia. Ini mengakibatkan penciptaan bank sejagat yang ke-1 di Malaysia.
CIMB Group telah berkembang dari jumlah pekerja 1,000 orang di Malaysia kepada 20,000 orang di 12 negara dan dalam pada itu pelaburan pasarannya telah meningkat dari RM6.3 bilion kepada RM33.0 bilion. Berdasarkan harga pasaran pada 13 Mei 2008, BCHB merupakan yang ketiga terbesar di belakang Public Bank dan Maybank. Jumlah aset Kumpulannya pula bertambah dari RM14.7 bilion kepada RM155 bilion dengan tambahan RM18 bilion lagi yang merupakan dana pihak ketiga dalam pengurusan.


Lihat Juga : 508 Jawatan Pemandu/Penunggang Penghantaran Seluruh Negara


0 comment... add one now