[Terkini] Jawatan Kosong Intact Water

[Terkini] Jawatan Kosong Intact Water ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong Intact Water telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di Intact Water=============

Gaji : RM1,900 - RM6,500

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 29 Jun 2017


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

1) Promoter - Klik Sini

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

=============
=============


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Intact Water ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Maukerja (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini 
Intact Water.

=============

Mengenai Intact Water :
Intact Water telah ditubuhkan pada tahun 2006 oleh sekumpulan orang yang berkeras untuk membantu Malaysia dalam mendapatkan standard yang lebih baik kualiti air. Visi kami adalah untuk menyediakan teknologi penapisan air profesional bagi setiap keluarga di Malaysia untuk mempunyai kualiti yang terbaik air minuman. Pada tahun 2014, kami mempunyai persediaan Intact Water Sdn. Bhd.Untuk memastikan produk kebersihan yang hebat dengan bahan-bahan yang tidak tercemar, syarikat hanya import dan mengedarkan penapis berkelayakan dan diuji air, penyejuk air, pelembut air, pembersih air, air dispenser dan lain-lain, dan juga seluruh rumah dan penapis komersial.

Kami menjual baik di pasaran domestik dan komersial, memastikan pelanggan-pelanggan kami mendapatkan air dari sumber bersih, sihat, selamat dan lazat dengan cara yang menjimatkan, ekologi, dan menjimatkan masa, melalui pelbagai produk.

Salah satu matlamat kami adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai mengenai bahaya bahan cemar dalam air paip. Ramai di antara kita tidak menyedari risiko yang mungkin yang kita boleh mendedahkan diri kita terlalu hanya dengan air kami sentiasa dianggap selamat, cecair yang memberi hidup minuman. Dengan fakta ini, kita tidak hanya menjual tetapi juga mendidik pelanggan tentang kepentingan air pembersihan.

Lihat Juga : 508 Jawatan Pemandu/Penunggang Penghantaran Seluruh Negara


0 comment... add one now