[Terkini] Jawatan Kosong Pegawai Imigresen

[Terkini] Jawatan Kosong Pegawai Imigresen ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong Jabatan Imigresen Malaysia telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di Jabatan Imigresen Malaysia=============

Gaji : RM1,360 - RM8,434

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Terbuka Sepanjang Tahun


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :


*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

Borang Permohonan : Jawatan Kosong Imigresen
Deskripsi Tugas : Klik Sini

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

=============
=============


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Jabatan Imigresen Malaysia ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi SPA (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini 
Jabatan Imigresen Malaysia.

=============

Mengenai Jabatan Imigresen Malaysia :

Jabatan Imigresen Malaysia merupakan salah satu agensi di bawah Kementerian Dalam Negeri. Ia menyediakan perkhidmatan kepada warganegara Malaysia, Penduduk Tetap dan Warganegara Asing yang berkunjung ke Malaysia. Ibu pejabat pertama Jabatan Imigresen Malaysia terletak Pulau Pinang dan ditubuhkan pada tahun 1947. 


Image result for pegawai imigresen

Ibu pejabat Imigresen dipindahkan beberapa kali dalam kawasan Kuala Lumpur sehingga pada bulan September 2004, di mana ia dipindahkan ke Wilayah Persekutuan Putrajaya. Perpindahan ini dilakukan secara berperingkat sebagai langkah untuk memastikan proses kerja dapat dijalankan dengan sempurna.

Lihat Juga : Ribuan Jawatan Kosong Kerani Mengikut Negeri!


0 comment... add one now