[Terkini] Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

[Terkini] Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)=============

Gaji : RM1,352 - RM4,003

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Tidak Dinyatakan


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

Borang Permohonan : Jawatan Kosong KKM

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

=============
=============


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi SPA6 (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini 
Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

=============

Mengenai Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) :

Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) adalah salah satu daripada kementerian yang diwujudkan di bawah kerajaan negara Malaysia, dan diketuai oleh penyandang jawatan Menteri Kesihatan Malaysia iaitu Dato' Sri S. Subramaniam. Beliau dilantik sebagai Menteri Kesihatan Malaysia, menggantikan Datuk Seri Liow Tiong Lai pada 16 Mei 2013 hingga kini.Malaysia bakal menjadi sebuah negara yang terdiri daripada pelbagai individu, keluarga dan masyarakat yang sihat walafiat menerusi sistem kesihatan yang cekap dan berintegriti, cermat, mampu disediakan dan diperolehi. berteknologi, serasi pelanggan serta bersesuaian dengan alam persekitaran.


Sistem ini turut mengutamakan kualiti, inovasi, promosi gaya hidup sihat, hormat kepada insan serta menggalakkan tangjungjawab individu serta penyertaan masyarakat dalam meningkatkan mutu kehidupan.

Lihat Juga : Ribuan Jawatan Kosong Kerani Mengikut Negeri!


0 comment... add one now