[Terkini] Ratusan Jawatan Kosong Mr. D.I.Y Seluruh Negara!

[Terkini] Jawatan Kosong Mr. D.I.Y Seluruh Negara ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong di Mr. D.I.Y telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di Mr. D.I.Y=============

Gaji : RM2,000 - RM3,000

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 2 September 2017


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

1) Promoter - Klik Sini

2) Kerani Operasi - Klik Sini

3) Eksekutif Penghantaran - Klik Sini

4) Pembantu Supervisor - Klik Sini

5) Pegawai Barangan - Klik Sini

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

==========================


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong di Mr. D.I.Y ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Maukerja (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di di Mr. D.I.Y.

=============


Mengenai Mr. D.I.Y :

Sejak cawangan pertama MR D.I.Y dibuka di Jalan Tunku Abdul Rahman pada bulan Julai 2005, kami telah berhasrat untuk membuat perbezaan dalam kehidupan pelanggan yang kami dihargai.

Hari ini, MR. D.I.Y. dengan bangganya merupakan sebuah syarikat berkembang dengan lebih 100 cawangan di seluruh Malaysia. Setiap ruang kedai kami merangkumi 10,000 kaki persegi menyediakan pengalaman membeli-belah keluarga yang selesa dan sihat. Kami menggunakan lebih daripada 2500 pekerja yang berkhidmat lebih daripada 45 juta pelanggan setiap tahun di semua MR. D.I.Y. cawangan di seluruh Malaysia.Semua cawangan kami diuruskan secara langsung oleh syarikat kami dan kami bekerja dalam kerjasama sebagai penyewa utama mini dengan Tesco, Giant, AEON dan AEON BIG (dahulu dikenali sebagai CARREFOUR). ENCIK. D.I.Y. menawarkan lebih daripada 20,000 produk yang terdiri daripada barangan rumah seperti perkakasan, berkebun, elektrik, alat tulis, sukan, aksesori kereta, barang kemas, kosmetik dan mainan.

Kami berusaha untuk menyediakan produk yang berkualiti diperoleh secara langsung dari terkenal global kami barang pembuatan memastikan produk kami sentiasa pada harga yang paling berpatutan.

Budaya kita adalah bagaimana kita bekerja bersama-sama untuk memenuhi tujuan kami untuk membantu pelanggan dan masyarakat untuk menjimatkan wang dengan menawarkan harga yang lebih rendah dan perkhidmatan hebat supaya mereka boleh hidup lebih baik.

Lihat Juga : 508 Jawatan Pemandu/Penunggang Penghantaran Seluruh Negara


0 comment... add one now