[Terkini] Jawatan Kosong NSTP di Cawangan Seluruh Negara

[Terkini] Jawatan Kosong NSTP di Cawangan Seluruh Negara ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong The New Straits Times Press telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di The New Straits Times Press=============

Gaji : RM2,155 - RM12,000

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 22 Jun 2017


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

1) Eksekutif Pembangunan Perniagaan - Klik Sini

2) Eksekutif Jualan - Klik Sini

3) Agent Atas Talian - Klik Sini

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

==========================


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong The New Straits Times Press ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Maukerja (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini 
The New Straits Times Press.

=============Mengenai Media Prima :

Media Prima Bhd, adalah syarikat yang disenaraikan didalam Pasaran Utama, Bursa Malaysia, iaitu sebuah kumpulan pelaburan media secara bersepadu terbesar di Malaysia. Media Prima kini telah memiliki 100% kepentingan ekuiti dalam siaran TV3, 8TV, ntv7 dan TV9. Bahkan, Media Prima juga memiliki lebih dari 98 peratus kepentingan ekuiti dalam The New Straits Times Press (NST Malaysia) Berhad, yakni salah sebuah kumpulan penerbitan terbesar Malaysia yang menerbitkan akhbar popular seperti New Straits Times (NST), Berita Harian dan Harian Metro.Media Prima turut memiliki tiga buah stesen radio yakni, Fly FM, Hot FM dan juga One FM. Kepentingan lain berasaskan konsep media bagi Media Prima adalah melalui bidang penerbitan karya, pengurusan acara dan bakat masyarakat.

Lihat Juga : 508 Jawatan Pemandu/Penunggang Penghantaran Seluruh Negara


0 comment... add one now