[Terkini] Jawatan Kosong Pelaburan Hartanah Berhad (PHB)

[Terkini] Jawatan Kosong Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong di Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di Pelaburan Hartanah Berhad=============


Gaji : RM1,826 - RM8,220

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 19 Jun 2017


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

Borang Permohonan : Permohonan di Pelaburan Hartanah Berhad (PHB)

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

==========================


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong di Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Jobstreet (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di di Pelaburan Hartanah Berhad (PHB).

=============


Mengenai Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) :

Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) merupakan sebuah syarikat pegangan pelaburan hartanah serta anak syarikat milik sepenuhnya oleh Yayasan Amanah Hartanah Bumiputera (YAHB). Ia telah ditubuhkan pada 8 Mei tahun 2006 dengan tujuan bagi membantu meningkatkan pemilikan Bumiputera dalam aset hartanah komersil utama di seluruh Malaysia.
Lihat Juga : 508 Jawatan Pemandu/Penunggang Penghantaran Seluruh Negara


0 comment... add one now