[Terkini] Jawatan Kosong Pekerja Sturbucks Pelbagai Negeri

[Terkini] Jawatan Kosong Pekerja Sturbucks Pelbagai Negeri ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong Pekerja Sturbucks telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di Pekerja Sturbucks=============


Gaji : RM1,300 - RM5,414

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 26 Jun 2017


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :
*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

1) Pelatih Pembancuh Kopi (Kedah, Pulau Pinang, Perak) - Klik Sini

2) Pelatih Pembancuh Kopi (Selangor, Negeri.9, Melaka) - Klik Sini

3) Pelatih Pembancuh Kopi (KL, Pahang, Terengganu, Kelantan) - Klik Sini

4) Pembancuh Kopi (Selangor, Negeri.9, Melaka) - Klik Sini

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

==========================


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Pekerja Sturbucks ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Maukerja (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini Pekerja Sturbucks.

=============


Mengenai Starbucks :

Starbucks Corporation merupakan rangkaian kedai kopi serta kopi antarabangsa yang berpangkalan di Seattle, Washington, Amerika Syarikat. Starbucks merupakan syarikat kedai kopi terbesar di dunia, dengan 16,120 buah kedai di 49 buah negara, termasuklah sekitar 11,000 di seluruh Amerika Syarikat, dikuti hampir 1,000 di Kanada dan lebih daripada 800 cawangan di JepunStarbucks turut menjual drip brewed coffee, yakni minuman panas berasaskan-espreso, dan minuman panas dan sejuk lain, makanan ringan, serta barangan seperti koleh bahkan juga biji kopi. Melalui bahagian Starbucks Entertainment serta jenama Hear Music, syarikatnya turut memasarkan buku-buku, muzik, serta filem. Kebanyakan daripada produk syarikat ini adalah bermusim atau khusus bagi lokasi sesebuah kedai. Aiskrim jenama-Starbucks dan kopi adalah juga turut dijual di kedai-kedai runcit.

Lihat Juga : 508 Jawatan Pemandu/Penunggang Penghantaran Seluruh Negara


0 comment... add one now