[Terkini] Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB)

[Terkini] Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB) ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB) telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di Tenaga Nasional Berhad (TNB)=============

Gaji : RM3,100 - RM6,200

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Tidak Dinyatakan


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

Borang Permohonan : Jawatan Kosong TNB

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

=============
=============


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB) ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Jobstreet (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini 
Tenaga Nasional Berhad (TNB).

=============

Mengenai Tenaga Nasional Berhad (TNB) :

Tenaga Nasional Berhad (TNB) Malasia atau didagangkan dengan nama Tenaga Nasional, TENA, adalah sebuah syarikat pembekal elektrik terbesar di Malaysia. Menurut laporan, aset perniagaan TNB dianggarkan berjumlah RM60 billion. Bilangan pelanggannya dikatakan meningkat sehingga 6 juta akaun di Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak.Perniagaan terasnya ialah menjana, menghantar dan membahagikan bekalan tenaga elektrik ke seluruh Malaysia. TNB juga adalah pengendali Grid Nasional, yakni talian penghantaran elektrik ke seluruh negara. Talian ini adalah terdiri dari talian 132kV, 275kV dan 500kV.


Lihat Juga : Ribuan Jawatan Kosong Kerani Mengikut Negeri!


0 comment... add one now