[Terkini] Jawatan Kosong PUSPAKOM Seluruh Negara!

[Terkini] Jawatan Kosong PUSPAKOM Seluruh Negara! ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong PUSPAKOM telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di PUSPAKOM=============


Gaji : RM1,921 - RM7,650

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : Tidak Dinyatakan


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

Emailkan Permohonan ke : recruitment.puspakom@gmail.com

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

=============
=============


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong PUSPAKOM ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Puspakom (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini 
PUSPAKOM.

=============

Mengenai PUSPAKOM :

Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer atau singkatannya (PUSPAKOM) ialah syarikat jenis pemeriksaan kenderaan berkomputer yang telah ditubuhkan pada tahun 1994, Puspakom di bawah naungan ( DRB-HICOM ), Syarikat Persendirian perkhidmatan Puspakom dibawah kepada Kumpulan DRB-HICOM agar perkhidmatannya lebih menarik serta berdaya saing. DRB-HICOM merupakan syarikat yang tersenarai di bursa saham.
Antara tujuan utama penubuhannya ialah memeriksa kenderaan lama dan baru, kereta import yang memenuhi piawai keselamatan yang ditetapkan. Pemilik kenderaan bakal dikenakan caj tertentu dengan kadar yang bersesuaian.

Pengarah Urusan Kumpulan DRB-Hicom ialah Datuk Seri Mohd Khamil Jamil menyatakan bahawa Puspakom mempunyai 50 cawangan tetap serta 21 cawangan berjadual di seluruh negara. Pemilik kenderaan lama haruslah ke Puspakom bagi membuat pemeriksaan berkala serta memastikan kenderaan mereka benar-benar selamat untuk digunakan.


Lihat Juga : Ribuan Jawatan Kosong Kerani Mengikut Negeri!


0 comment... add one now