[Terkini] Jawatan Kosong RISDA Seluruh Negara

[Terkini] Jawatan Kosong RISDA Seluruh Negara ok? Permohonan kekosongan Jawatan Kosong RISDA telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat.

=============

Lihat Juga : Kerja Sambilan Pemandu UBER, Gaji RM2,000 Seminggu!

=============

Maklumat Kekosongan Jawatan di RISDA=============

Gaji : RM2,579 - RM7,890

Lokasi : Seluruh Negara

Tarikh Tutup : 15 Jun 2017


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

*Sila Hantar Resume untuk menerima panggilan!

Borang Permohonan : Jawatan Kosong RISDA

=============

Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Maukerja (sila rujuk link di bawah untuk memohon)

3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat dibawah.

=============
=============


Jawatan kosong yang disenaraikan di atas ini, adalah semasa iklan jawatan kosong RISDA ini dipublish. Walaubagaimanapun, penyenaraian akan dikemaskini dari masa ke semasa pada halaman rasmi Risda (Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian).

Permohonan adalah dipelawa untuk warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun tertakluk keada pada tarikh tutup iklan jawatan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini 
RISDA.

=============

Mengenai RISDA :

Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan / (Rubber Industry Smallholders Development Authority), singkatannya (RISDA) merupakan sebuah badan berkanun persekutuan di bawah Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Malaysia (KKLW) yang telah ditubuhkan pada 1 Januari tahun 1973. Penubuhan ini mengikut kawal seliaan Akta Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah 1972.Lihat Juga : 508 Jawatan Pemandu/Penunggang Penghantaran Seluruh Negara


0 comment... add one now