Kerja Kosong Kelantan

Kerja kosong kelantan terbuka untuk anda isi sekarang. Jawatan kosong kerajaan dan jawatan kosong swasta seluruh kelantan untuk mereka yang mencari pekerjaan.

Anda boleh semak jawatan kosong kelantan di bawah ini. Terdapat beribu-ribu kerja kosong terkini di seluruh kelantan. Minima kelulusan dari PMR/PT3 sehingga Ijazah Sarjana Muda.Kelantan Darul Naim merupakan sebuah negeri daripada 13 buah negeri di Malaysia yang kaya dengan sumber asli. Negeri kelantan terbina daripada lebih kurang 14,922 km² dan terletak di timur laut Semenanjung Malaysia.

Kelantan merupakan negeri pertanian kerana banyak kawasan tanaman padi dan perkampungan nelayan. Rata-rata rakyat Kelantan mempunyai per kapita sebanyak RM13,593 pada 2017.  Ternyata Negeri Kelantan antara negeri terkaya di Malaysia, jadi tidak hairanlah banyak kerja kosong kelantan yang dibuka bagi memeriahkan lagi kegiatan ekonomi seluruh Kelantan.

Di bawah adalah kerja kosong di seluruh kelantan mengikut ijazah:


Boleh lawati disini jika anda berminat mencari jawatan kosong terengganu samaada jawatan dalam bahagian kerajaan atau swasta.

0 comment... add one now