Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) . MINIMUM SPM ~ GAJI BERMULA RM 2,317.00

 Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia.Gaji minimum RM 2,317.00 (Minimum SPM sahaja ) Portal jawatan kosong ingin berkongsi maklumat tentang peluang pekerjaan di Kerajaan  Malaysia yang kini dibuka dan kepada Warganegara Malaysia yang berminat serta berkelayakan untuk  mengisi kekosongan jawatan ini seperti berikut:

Maklumat Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan perlu memohon dan mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan seperti dibawah :

Jika anda memiliki kewarganegaraan Malaysia dan berumur tidak kurang daripada 18 Tahun mengikut tarikh tutup permohonan diatas sangatlah dialu-alukan untuk memohon dan mengisi kekosongan jawatan ini.

Jawatan Kosong yang telah ditawarkan adalah seperti berikut :


1. PEGAWAI SAINS (MIKROBIOLOGI) C41
    Minima kelayakan : SPM 
    Tarikh tutup : Tiada tarikh ditetapkan


Kelayakan & Keperluan Memohon

Jika anda adalah pemohon yang mempunyai kelayakan seperti taraf Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, "A" Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah sangat dialu-alukan bagi memohon dan mengisi kekosongan jawatan diatas. (Sila rujuk iklan jawatan kosong dan syarat kelayakan pada iklan dibawah terlebih dahulu)


Selain itu, calon juga perlulah mempunyai beberapa kriteria berikut :


  • Berpewatakan menarik
  • Berpengetahuan
  • Mempunyai ciri-ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan dibawah)

Kelebihan

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja dibawah)

Cara Permohonan : Sila Rujuk Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ini 

Info tambahan :

Fungsi KKM adalah untuk meningkatkan taraf kesihatan rakyat Malaysia melalui formula-formula polisi yang efisien dan cekap serta memantau perkhidmatan yang disediakan oleh pelbagai agensi kesihatan dan juga berperanan membantu individu untuk mencapai satu taraf kesihatan yang baik supaya membolehkannya menjalankan kehidupan.

Sumber : KKM SPA 

Selamat maju jaya untuk semua permohonan yang telah anda mohon di Jawatan Kosong Kerajaan.Silakan share dan forward untuk sesiapa yang memerlukan pekerjaan . Terima kasih.

0 comment... add one now