Jawatan Kosong Pemeriksa Cap Jari Kementerian Dalam Negeri (KDN) ~Minimum SPM

Jawatan Kosong Pemeriksa Cap Jari Kementerian Dalam Negeri (KDN) (minimum SPM). Portal jawatan kosong ingin berkongsi maklumat tentang peluang pekerjaan di Kerajaan Malaysia yang kini dibuka dan kepada Warganegara Malaysia yang berminat serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan ini seperti berikut:

Maklumat Jawatan Kosong Pemeriksa Cap Jari Kementerian Dalam Negeri (KDN)


1. Pemeriksa Cap Jari Minima Kelayakan : SPM

  • Kekosongan : 30
  • Tarikh Tutup : 30 Mei 2021
  • Lokasi : Selangor

Kelayakan permohonan :

Untuk memohon, pastikan anda ikuti langkah memohon kerja kosong terkini yang telah ditetapkan majikan seperti di bawah :

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:
  • Cukup syarat akademik yang ditetapkan
  • Berminat bina kerjaya bersama majikan
  • Berpengetahuan
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Cara permohonan :

Segala permohonan anda perlulah dibuat di laman rasmi majikan seperti yang dinyatakan dalam iklan perjawatan di Jawatan Kosong Pemeriksa Cap Jari (KDN)

Info tambahan :

KDN ialah sebuah kementerian dalam kerajaan persekutuan Malaysia. Ia bertanggungjawab terhadap kepentingan dan keselamatan dalam negeri.

Sumber : KDN SPA

Semoga berjaya di dalam permohonan yang telah anda mohon di jawatan kosong terkini . Sila share artikel kerjaya ini kepada saudara mara, adik beradik dan kawan kawan yang memerlukan pekerjaan . Terima kasih .


0 comment... add one now